Десертное домашнее вино

У всесвітній класифікації вин терміна «десертне вино», як такого, не існує. Але тільки не у нас! Будь-яке закордонне виробництво може позаздрити різноманітності видів і смакових якостей солодкого хмільного напою. Тут не тільки Виноградне (біле і червоне), але Вишневе, малинове, суничне, смородинове, агрусове, яблучне, Айвове… Цей перелік можна продовжувати ще довго. Але перш варто розповісти про те, що ж собою являє домашнє десертне вино, чому воно набагато краще магазинних аналогів і де його можна замовити в Україні. У нас найкраще Десертное домашнее вино.

десертне домашнє вино фото
Бувають і такі десертні домашні вина!

Про любов до продуктів виноробства відомо ще з біблійних часів. Слово «вино» у священній книзі згадується частіше, ніж «хліб» і «вода», але в більшості випадків мова йде не про сухому або іншому вигляді вина, а про виноградному соку, який, з метою зберегти його властивості, кілька годин кип’ятили на вогні, перетворюючи в сироп. Це «вино» і було невід’ємною частиною раціону стародавніх людей.​
Хмільний напій, виходячи вже з назви, призначений для подачі в кінці трапези, як самостійний десерт, а не додаток до солодкого або фруктів. Хоча це більше норма етикету, ніж традиційна практика.
Але солодкість вина дійсно дуже відчутна: від 3 до 35% при вмісті спирту від 12 до 17%. Це можуть бути напівсолодкі, солодкі і лікерні напої, для приготування яких відбираються тільки самі стиглі плоди і ягоди.

Добавить комментарий